петак, 26. фебруар 2016.
Blog So i biber se seli na novu adresu!
›
Posle pet godina moj blog se seli na novu adresu www.soibiberblog.com Kao i svaka selidba i ova nosi uzbuđenje zbog nečeg no...
субота, 30. јануар 2016.
Kuk-kus od karfiola
›
Sigurno ste već primetili kao što postoji moda u odevanju, tako isto postoje trendovi u ishrani. Istina je, nešto što vam sada izgled...
8 коментара:
понедељак, 25. јануар 2016.
Povrće iz rerne, Prokelj sa belim lukom i semenkama & Brokoli sa parmezanom
›
Obrni-okreni povrće je uvek ukusnije kada se ispeče u rerni nego kad se skuva. Kažu da je tajna u karamelaziciji tokom pečenja. To po...
5 коментара:
понедељак, 18. јануар 2016.
Kuglof od tamne čokolade i urmi
›
Tamna čokolada i urme, to mi je omiljena kombinacija ove zime. Pravila sam razne stvari koristeći ova dva sastojka, počevši od šejka ...
8 коментара:
уторак, 12. јануар 2016.
Kapkejksi od kokosa, i Božić u emigraciji
›
Svi moji američki prijatelji znaju da ima nešto čudno u vezi sa našim Božićem - dolazi u januaru. Ne, ne slavim Epifaniju, nego srpska...
22 коментара:
уторак, 5. јануар 2016.
Posne lignje punjene rižotom od pečuraka (Kako da lako očistite lignje)
›
Nikad nisam doživela čudniju zimu nego ove godine. Ne samo što je bila veoma topla, nego nekako ne ide, ni pošten mraz nismo imali, o...
2 коментара:
среда, 30. децембар 2015.
Fondu sa sirom "Uradi sam"
›
Evo šta piše u mojoj maloj knjižici o fondu na samom početku: Fondue is fun. Fondue is romantic. Fondue is sweet or savory. Fondue ...
6 коментара:
субота, 26. децембар 2015.
Čokoladna mus torta sa tri sloja
›
Ako vam se ovih dana u glavi mota misao, kakvu slatkost da napravim za Novu Godinu, a zna se da se u novu godinu ulazi sa posebno gl...
12 коментара:
недеља, 20. децембар 2015.
Tart sa karamelizovanim orašastim plodovima i semenkama
›
Slatke pite i tartovi, to je ono što me inspiriše u poslednje vreme. Kad sam ugledala ovaj tart na stranicama jednog kulinarskog časo...
4 коментара:
›
Почетна
Прикажи веб верзију