недеља, 28. април 2013.

Osvojite elegantnu kecelju by Dragana Ognjenović



Kecelju na slici možete da osvojite tako što ćete ostaviti komentar ovde na blogu ili na mojoj FB stranici na pitanje - šta biste voleli od recepata da vidite na mom blogu? Pobednika će izvlačiti moj sin kao i prošlog puta, a to ćemo zabeležiti kamerom. Izvučena dobitnica/dobitnik (ima o onih koje žele da osvoje nešto i za svoje partnerke, sestre, mame) će ne samo da osvoji kecelju već ću i da kuvam jelo koje je predložila/o. Nagrada će se izvlačiti sledećeg ponedeljka.


I pre nego što postavim članak o ovoj akciji samo da kažem da mi se sviđa što kompanije u Srbiji počinju da kreativno razmišljaju o promovisanju svoga brenda. I dopada mi se to da dve veoma različite industrije (u ovom slučaju prehrambena i modna) rade na zajedničkom projektu.


Iako već imam priličnu kolekciju lepih kecelja, ova mi je baš posebna... boja je izmišljena, mislim, meni se puno dopada.




Elegancija u kuhinji uz Draganu Ognjenović


Kompanija Dijamant, u saradnji sa našom renomiranom modnom dizajnerkom Draganom Ognjenović, organizuje jedinstvenu akciju namenjenu savremenim domaćicama, koja će im omogućiti da i u kuhinji izgledaju elegantno i ženstveno. Dragana Ognjenović dizajnirala je limitiranu seriju kecelja, koje će kompanija Dijamant poklanjati svojim potrošačima u narednom periodu.

 “Dopala mi se ova akcija, jer veoma cenim dobro pripremljenu hranu i volim da kuvam. Pripremanje hrane je poseban vid pažnje i ljubavi koje darujemo jedni drugima. Poznajem mnoge dame koje, bez obzira što je rad u kuhinji veoma zahtevan posao, uvek uspevaju da budu elegantne, pa čak i dok kuvaju. Mislim da njihovi ukućani i prijatelji to vrlo cene. Kecelje koje sam dizajnirala za kompaniju Dijamant, ponudiće ženama mogućnost da se i u kuhinji osećaju dobro i da plene elegancijom.“ – kaže Dragana Ognjenović.

Više detalja o ovoj akciji pronaćićete na web sajtu www.dijamant.rs i u većim marketima, na mestima prodaje Dijamant margarina.

 

8 коментара:

  1. Vasina torta. :)

    andrijana.j.miletic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Kecelje su prelepe.

    Volela bih u njima isprobati vaše nove recepte. :-)

    Novi recepti mogu biti na temu Kopriva

    zdravo i ukusno

    veliki pozdrav, Ceca

    ОдговориИзбриши
  3. I ova kecelja je prelepa, izuzetne boje! A volela bi neko dobro pecivo, po tvom izboru, ipak sam ja pekarica ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Suzana, osvojili ste nagradu. Mozete da vidite izvlacenje na mojoj FB stranici, I posaljite mi vasu adresu. Cestitam!

      Избриши
    2. Toliko sam se iznenadila da ne umem da opišem! Puno hvala!

      Избриши
  4. Americka kuhinja nije bas uspela da me impresionira, mislim da je Jambalaya jedan od retkih izuzetaka. Eto - to je moj predlog!
    Bilo bi fino da tvoj sin izvuce mene, jer mi ova koralna boja jako lepo stoji:-)

    ОдговориИзбриши
  5. Samo da znaš da sam se prijavila za ovu kecelju na više mesta, ali eto nisam imala sreće da je osvojim. A dopala mi se, baš, baš..
    Što se tiče recepata, bilo bi lepo kada bi nam predstavila američku kuhinju, onako iz prve ruke, sa tvojim zapažanjima i komentarima, da nam je malo više približiš.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман6. мај 2013. 09:13

    Neko tipicno americko ili srpsko jelo.. Jaja Benedict, Deep dish pizza, Chocolate chip cookies ili mozda punjene suve paprike prebrancem i muckalicu.:)


    Miroslav (kecelja ce biti poklon za moju devojku)

    ОдговориИзбриши

Hvala što čitate, komentarišete, šerujete, pinujete i lajkujete moje recepte i priče.